31/08/2013

Stockholm Shopping Guide (part 1)ýVuosi sitten kun asuin Tukholmassa suunnittelin aina tekeväni shoppailuvinkki-postauksen, mutta en sitten tietenkään ikinä saanut sitä aikaiseksi. Nyt kun sitten menin tyttöjen kanssa shoppailurundille Tukholmaan, niin napsisin samalla kuvia lempiliikkeistäni. Tässä ei valitettavasti ole kaikkia suosikkejani, mutta suurin osa löytyy kyseisestä postauksesta =) Postauksen ensimmäisessä osassa keskityn Södermalmin putiikkivalikoimaan. Jos olet enemmän kiinnostunut Tukholman vintagevalikoimasta niin ei hätää, olen tehnyt kirppareista/vintagemyymälöistä kaksi postausta aikaisemmin (KLICK & KLICK). Kysykää ihmeessä jos jokin askarruttaa, tunnen mielestäni Tukholman jo aika hyvin joten suut auki vaan  =)

 ps: suurin osa kuvista on valitettavasti otettu kauppojen näyteikkunoista, koska en
kehdannut räpsiä valokuvia sisällä sen jälkeen kun weekdayssa yksi myyjä valitti hahahah :D

Mitä? Skandinavialaista muotia sekä budjetti- että laatuhinnoin. Kyseinen ketju löytyy myös Helsingistä, mutta Tukholmasta löytyy paljon suurempi valikoima. Liikkeestä löydät merkkejä kuten Cheap Monday ja Rodebjer, mutta myös ketjun oman edullisemman merkin.

Kenelle: Naisille ja miehille jotka pitävät pohjoismaalaisesta muodista jossa on enemmän asennetta. Jos pukeudut mielellään mustaan, niin kannattaa käydä weekdayssa.

Nettikauppa? weekday.com

Mitä? Pohjoismaalaisia merkkejä, kaikkea Acnesta Kaarin Westeriin. Myymälä on inspiroiva ja sieltä löytyy kaikille jotain, hintataso on tosin korkea.

Kenelle? Kaikille jotka rakastavat pohjoismaalaisia merkkejä ja jotka panostavat mieluummin laatuun kuin määrään.

Nettikauppa? Ei.
 Mitä? Lamppuja, seinäkalantereita, tikkaita, tuoleja, purkkeja… Toisin sanoen kaikkea kivaa mikä tekee kodista kodin.


Kenelle? Kaikille sisustuksen ystäville jotka pitävät teollisuushenkisistä yksityiskohdista.  


Nettikauppa? granit.se

 
Mitä? Amerikkalaisia pelkistettyjä perusvaatteita. T-paitoja, farkkuja, hameita, lippiksiä, jumppatrikoita... You name it!

Kenelle? Sekä ”Plain-Janeille” että räväkämmillekin pukeutujille. Molemmille sukupuolille.   

Nettikauppa? americanappareal.com
Mitä? Vaatteita jossa allekirjoittanut voisi asua 24/h hehehhe. Mielestäni Acne ei tarvitse esittelyä, koska Acne on Acne. Kannattaa käydä Södermalmin Acne liikkeessä ihmettelemässä ihan vain sen taki, että siinä lähellä on paljon kivoja kahviloita.
Kenelle? Acne faneille (eli kaikille ;D )
Nettikauppa? acnestudios.com
 
Mitä? Surffihenkinen kauppa jossa on maanläheisiä vaatteita ja uniikkeja asusteita. Myymälästä löydät merkkejä kuten American vintage, Rules bu Mary ja One Teaspoon. Persoonallisuuspisteitä siitä, että kaupassa on myös pieni kahvila!

Kenelle? Rennosti pukeutuville naisille ja miehille.
 

Nettikauppa? 654.se

Mitä? Granpa on yksi lempikaupoistani vaikka siellä onkin suurempi valikoima miehille kuin naisille. Tänne kannattaa siis viedä poikaystävä ;D Kaupan esillepano on cooli ja valikoimasta löytyy vaatteiden ja asusteiden lisäksi mageita lifestyle juttuja. Ostin mm. isälleni sieltä joululahjaksi herrasmiehien kenkienhoitopaketin =D


Kenelle? Miehille jotka pitävät pienistä yksityiskohdista.


Leo snapback


Cap: American Apparel (KLICK)
Dress: American Apparel (KLICK)
Leather Jacket: Carlings
Bag: Fanny Lyckman for Estradeur (KLICK)
Boots: River Island (similar here)
Rings: Kalevala & Gina Tricot

Fi: Rakastan tuota American Apparealin lippistä minkä ostin Lontoosta. Tiesin saman tien kun näin lippiksen, että se toisi jotain pientä ekstraa pelkistettyihin asuihin! Mielestäni tämä musta kombinaatio sai paljon enemmän asennetta lätsän myötä =) Ihanaa lauantaita <3

 Sve: Älskar denna American Appareal kepa som jag köpte från London. Jag visste genast att den skulle redda många tråkiga outfits. Tyckte den passade perfekt med den annars ganska trista look =) Njut av lördagen sötisar <3 

30/08/2013

London part 2


Fi: Tajusin etten koskaan tehnyt Lontoon matkastani postausta osa 2, so here you go! Matkasta on vasta 2 viikkoa mutta tuntuu jo, että siitä on ikuisuus... Aika menee nopeasti kun elää elämää =)

Sve; Jag visade aldrig er London part 2 bilderna, so here you go! Det är två veckor sedan jag var i London men det känns som en eeeeeevighet... Tiden går fort när man lever livet =)

Details (aka sneakpeak)
Fi: Moikka! Oli tarkoitus ladata blogiin kokonainen postaus päivän asusta, mutta on niin kiire töihin, että ehtisin vain muokata nämä kuvat. Näytän myöhemmin sitten koko asun =) En muuten muista koska mulla olisi ollut viimeksi nahkatakki päällä, syksy on virallisesti korkattu! Seuraavaksi tosiaan luvassa töitä ja illalla drinksuja Sarahn läksiäisten kunniaksi =)

Sve: Hej! Jag skulle visa hela dagens åt er idag men hann bara editera detalj bilderna eftersom jag måste dra på jobb. Lovar att visa resten åt er senare =) Kommer förresten inte ihåg när jag skulle ha haft min läderjacka på mig sist, hösten är officiellt här! Nu blir det som sagt jobb och senare i kväll blir det några drinkar med Sarah + gänget =)

29/08/2013

Södermalm


Beanie: Acne
Sunglasses: Ray Ban
Vest: Zara
T-Shirt: Topshop
Shoes: Skopunkten
Bag: Alexander Wang
Watch: Nixon
Shorts: DIY from boyfriends old ugly jeans

Fi: Asupostausta pukkaa pitkästä aikaa. Hyvä minä! Mitä tykkäätte mun piposta? Löysin sen 5min ennen näiden kuvien ottamista kirpparilta 10 eurolla, ei paha hinta acnen myssystä...

Sve: Jeij äntligen outfit bilder att visa er. Tack P av bilderna! Hittade mössan på bilderna 5min före vi fotade. Den kostade 100 kronor, inte illa för en acne mössa...

28/08/2013

Stockholm - See you soon again


(party pic via facehunter)

Fi: Tässä loput lupaamistani Tukholma kuvista. Viikonloppu oli ihan superkiva ja oli hauskaa törmätä baarissa vanhoihin tuttuihin =) Ja mikä tulee uusiin tuttaviin, niin arvatkaa oliko myötä häpeä aamulla kun näin kamerassa ”kaverikuvia” Yvanin aka Facehunterin kanssa haha =D Viikonloppuna on muuten luvassa postausta lempiliikkeistäni Tukholmassa, joten käykää kurkkaamassa jos kiinnostaa =)

ps: Kiitos P & N ihanasta viikonlopusta <3

Sve: Här är resten av Stockholm bilderna som jag lovade er. Veckoslutet var helt jätteroligt och det var kul att träffa på gamla kompisar på krogen. Hittade också nästa dag från kameran dessa ”kompisbilder” med Yvan aka Facehunter hahah…awkward =D Kika in förresten här på bloggen senare i veckan, eftersom jag kommer att göra ett inlägg av mina favorit butiker i Stockholm =) Later <3

PS: Tack P & N för ett härligt veckoslut <3Sthlm Gals

Fi: Moi muruset! Olette varmasti huomanneet poissaoloni, mutta ei ole helppoa olla bloggari kun netti ei pelitä. Tälläkin hetkellä olen koulussa datailemassa =D Toivon mukaan saan nettini toimimaan  normaaliin tapaan niin pian kuin vain mahdollista. Eli vähän ymmärrystä jooko? =) Olen myös matkustellut, urheillut ja....hmm okei LAISKOTELLUT, joten en ole jaksanut olla koneen äärellä niin paljon kuin yleensä. Viikonlopun vietin Tukholmassa parhaiden ystävieni kanssa, kuten kuvasta näkee niin hauskaa oli =) Näytän loput kuvista kohta! 
 
Sve: Hej finisar! Ni har säkert märk att jag inte bloggat så mycket på sistone men har varit busy med livet helt enkel. Det är också ganska krångligt att vara en bloggare när mitt internet inte funkar (är nu också i skolan). Men försöker skärpa mig! Var i Stockholm på veckoslutet och hade det så himla roligt med mina favorit flickor =) Visar resten av bilderna sen!

21/08/2013

Sisustus Inspo


Pics via weheartit / collage by me