18/07/2012

Marni, H&M & Shiny Leather






Jacka/Takki: Marni for H&M, T-skjorta/T-paita: Vintage, 
Jeans/Farkut: Gina Trico (+DIY), Skor/Kengät: COS, Ringar/Sormukset: Kalevala

Sve: Ibland är det bra att bo i lilla Åbo. Ingen shopping paradise direkt men man kan göra fynd som fashionistas i New York bara kan drömma om! Köpte nämligen denna Marni at H&M jacka för under 10€ några veckor sen och den hade kostat från första början 200€. KAP! Hörde att i Stockholm sålde jackan slut på första dagen, men här i Åbo var reahyllan proppad med Marnis "för-konstiga-och-speciella-till-oss-åbobon" kollektion :D

Fi: Välillä kannattaa asua tälläisessä pikkukaupungissa kuin Turku. Ei tämä mikään shoppailuparatiisi ole mutta täällä voi silloin tällöin tehdä löytöjä mistä New Yorkin fashionistat voivat vain haaveilla. Hyvä esimerkki on tämä Marni at H&M nahkatakki jonka ovh on 200€ mutta suomen turun H&M alennusmyyntireki tarjosi sen 10€. Kuulin, että marnin yhteistyömallisto loppuunmyi Tukholmassa jo ensimmäisenä päivänä, mutta täällä alennusmyynnit pursuivat Marnin "liian-outo-meille-turkulaisille" mallistoa.

6 comments:

  1. oh du fick tag på den :) den är så snygg!! ^^

    ReplyDelete
  2. oiiiiiiiiii mikä löytö!
    siis nyt harmittaa että en oo siellä turussa :DD
    ihan mahtava löytö, aivan ihana!

    ReplyDelete
  3. "Kuulin, että marnin yhteistyömallisto loppuunmyi Tukholmassa jo ensimmäisenä päivänä, mutta täällä alennusmyynnit pursuivat Marnin "liian-outo-meille-turkulaisille" mallistoa."

    Hahah, toi on totta :D Mä näin ton saman Kopkolmion H&M:ssä ja saatoin ehkä hieman naurahtaakin sille, mutta sun päällä toi näyttää hyvältä! :)

    ReplyDelete
  4. hahaha tä on niin läppä! :D Siis se että Turussa myytiin noita alessa! Tukholmassa tosiaan myytiin kaikki heti ekana päivänä.. No, ei sinänsä yllätä. Mä tuun sit muuten moikkaamaan sua joka vkl Tukholmaan. Ihan vaan ilmoitan tässä ja nyt :)

    Mä muuten taas bloggaan tuol ikkunaelamaan.blogspot.com:ssa. Saa seurata :P

    ReplyDelete
  5. Himla snygg outfit och vacker kvinna!!:)

    ReplyDelete