14/12/2011

BLOG PAUSE?




Sve: På sistone har det varit dåligt med ideer till bloggen vad gör man då ???? Lägger gamla bilder och hoppas det blir bra. Har även funderat på bloggpaus eftersom det känns att jag är oinspirerad. Hmm...får se om situationen blir bättre när jullovet börjar :)


Fi: Viimeaikoina blogini on ollut aika tylsä, johtuen ideanpuutteesta (ja fucking koulustressistä :D ). Tämän takia olen miettinyt blogitaukoa. Viimeksi kun pidin blogia niin poistin sen hetken mielijohteesta, lupaan tällä kertaa varoittaa jos kyllästyn :D Pistän postaukseen vanhoja random kuvia (booooooring). Jeij mutta toivotaan, että saan joululomalla sitä inspiraatiota kerättyä :)


Pics taken by me (nr.3: me by Sarah)

4 comments:

  1. Jag tycker du är jätte inspirerande och älskar din personliga stil! Sluta inte blogga du snälla :)

    ReplyDelete
  2. Eikääää, sun blogi on niin kiva :( Mut muutoski voi olla hyväks! Jos blogitauko antais sulle esim. uutta inspiraatioo ja intoo bloggaamiseen ni go for it! :)

    ReplyDelete
  3. Tiedän tunteen, itsekin olin blogilomalla melkein kuukauden ennen kuin aloitin tänään uudelleen. Pidä taukoa jos siltä tuntuu, on ahdistavaa yrittää väkisin keksiä postauksia (vaikka sulla on mun mielestä aina kivat postaukset). Tuo barbikakku on muuten ihan mahtava, näin sen jossain Annan kuvassa oisko ollu viime kesänä. Very much like, pitää tilata itsekin mokoma joskus:) Eiks teidän äippä oo tehnyt sen?

    ReplyDelete