22/10/2011

Palautetta

Sve: Tänkte fråga er vad ni vill se mer av i bloggen? Jag har kind of bloggtork. Det blir mest outfits, wanties och inspirations bilder men det börjar bli väl tråkigt. Så berätta vad ni sku villa höra mera om :)

Fi: Ajattelin kysyä teiltä, että mitä kaipaatte blogissani? Minkälaisia postauksia haluaisitte? Blogini on aika yksipuolinen, asukuvia, wantieseja ja inspiraatiokuvia päivästä toiseen. Eli kertokaa toki mikä teitä kiinnostaa niin ehkä saan vähän ideoita :)

8 comments:

  1. mun mielestä tää blogi on ihana just tälläsenä!! voisit toki tehdä joitain erityispostauksia, esim. päiväni kuvina, laukkuni sisältä, musapostaus yms. mutta muuten.

    ReplyDelete
  2. Sun blogi on musta tosi kiva! Ei oo mitenkää ykspuolinen, tykkään melkeen kaikista sun postauksista :)

    Mut jos nyt haluut ideoita, ni voisit koittaa keksiä jotain lukijoille suunnattua.. Jonkinnäköstä arvontaa/kyselyä tai käy lukijoides blogeissa ettimässä inspistä! :)

    ReplyDelete
  3. Emt, ehkä joku meikkipostaus vois olla kiva :) tai joku jossa esittelet sun hiustuotteet.. :)

    ReplyDelete
  4. Selvä juttu!! Kiitos teille vinkeistä :)

    ReplyDelete
  5. Moikka!
    Löysin sun blogin eilen ja päätin myös vastata tähän vielä.
    Tykästyin kovasti sun tyyliin, koska nykyään on hirveesti tuollaisia "luksus-blogeja" missä on pelkästään jotain hienoja merkkejä esillä. Sun tyyli on ihanan erilainen ja aito :)
    Ja kerro vaikka miten valmistaudut, kun lähet juhlimaan :)

    -heli

    ReplyDelete
  6. Hmm, älskar din blogg nog som den är, dina outfit inlägg + allt annat är så super :D Kanske något med inspiration från celebs eller bloggare? :)

    http://fashionbeautymylife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Anonyymi: Ensinäkin kiva, että tykkäät blogistani :) Toiseksi - tämä ei todellakaan ole mikään "luksus-blogi" vaan tälläinen tavallisen tytön "opiskelijabudjetti blogi" :p

    ReplyDelete
  8. Munki on pakko kertoo sulle vähä palautetta.. :D Mä tykkään sun tyylistä aivan valtavasti ja tää blogi on tälläsenään just hyvä! Saa aina inspiraatioita omiinki asuihin näistä sun asuista. Mut ois kiva saaha vaikka jotain hiustenlaittoon liittyvää, tyyliin joku kampausohje tai sellane :)

    ReplyDelete