12/10/2011

P5


Sve: Detta hade jag på mig på måndagen. Har redan länge varit sugen på en school-girl outfit med kragar men har inte haft en vit skjorta förrän nu. Konstigt när klädskåpet är fulld med kläder, men sen har man inte något så basic som en vit skjorta :D När jag hade detta på mig sa min pojkvän till mig, att det ser ut som någon skulle ha tvingat mig ha dessa kläder på :D Kanske detta inte är helt min stil, men roligt att prova på nytt :)

Fi: Tältä näytin maanantaina. Olen jo kauan miettinyt tämän kaltaista asukokonaisuutta, mutta en ole omistanut valkoista kauluspaitaa. Miettikää, vaatekaappi pursuaa vaatteita mutta sitten en omista jotain niinkin perusvaatetta kuin valkoinen kauluspaita! No nyt sekin on hankittu :) Poikaystäväni sanoi minulle, että näytän siltä kuin joku olisi pakottanut minut laittamaan nämä vaatteet ja että näytti siltä kuin minulla olisi epämukava olo :D hahaha, ehkä tämä ei ole ihan perustyylini, mutta vaihtelu virkistää :)

5 comments:

  1. mistä noi sun neule ja kauluspaita on?:)

    ReplyDelete
  2. Ihana outfit!
    Haastoin sut muuten tällaseen juttuun!: http://jthefeeling.blogspot.com/2011/10/challenge.html

    ReplyDelete
  3. huomaan usein saman ! vaatteita on ihan liikaa, mut siltikään ei löydy niitä perusjuttuja, kun tarviis :D kivalta näyttää kuitenkin !

    ReplyDelete
  4. hups! unohdin ihan laittaa mistä vaatteet tulee kun oli niin kiire jumppaan :D:D eli neule on selected femme ja kauluspaita veromoda :)

    ReplyDelete