10/04/2011

EAR CUFF

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Sve: Jag vet att den här earcuffen har blivit redan för länge sen hypad men jag har inte fått tag på en förrän nu! Jag "lånade" denna av min lillasyster (sorry Lotta men du kommer aldrig få den tillbaka, mohaha). Nej men köper en så fort det kommer mera till Glitter. Och just to let you know, den är också billig typ 3,95€ eller något sont :)

Fi: Tiedän, että tämä ear cuff ei ole mikään uusin juttu mutta ne ovat olleet glitterissä jo kauan lopussa, joten sain vasta tänään tämän käsiini. Tai no oikeasti tämä on pikkusiskoni (lue: OLI! En taida palauttaa tätä evööööör mohahah). Ostan kyllä oman heti kun niitä tulee lisää, muistaakseni hintaa on 3,95€.

ps: Jos joku tietää missä muualla näitä myydään , saa ilmoittaa :)

pps: MUL ON HIRVEET PULISONGIT?!?!!

6 comments:

  1. toi on niin hieno! mäkin tässä odottelen, että sinne glitteriin ilmaantuisi noita lisää...

    ReplyDelete
  2. Joo ne viedään kuulemma käsistä ja ne on vissiinkin suomen varastosta loppu (?). Mut pitää käydä säännöllisesti glitterivisiitillä niin ehkä tärppää ;)

    Jos kiinnostaa niin tuolta löytyy jotain ear cuffseja :) http://www.stylebytyra.se/sv/artiklar/smycken/orhangen/index.html

    ReplyDelete
  3. omg I love ear cuffs! it's been a while since i haven'y seen it (i remember it was a huge fashion trend in Canada in the late 90's-early 00s). thanks for sharing!!! <3

    http://www.blonde-rose.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Yeh it was back in the 80's/90's fashion here to but now I guess it's making a comeback ;)

    ReplyDelete
  5. Mulla ei oo minkäänlaista kokemusta ear cuffeista, mut näyttää ihanilta ja haluisin itelleni myös! :) Laitetaanko noi miten korvaan kiinni?

    ReplyDelete
  6. Anonyymi: Eli ainakin tämä glitterin versio on sellainen, että korvalehden läpi koru laitetaan normaalisti kuten tavallinen korvis mutta sitten toi rustossa oleva metallinpala oon ns. "feikki", eli se vaan napsautetaan kiinni. Rustolävistystä ei siis tarvitse oikeasti :)

    Toiv. tajuat mitä selitän, olen aika huono ilmaisemaan itseäni :D

    ReplyDelete